Pentru mai multe informații și detalii despre servicii personalizate de îndoire tablă CNC, vă rugam să accesați pagina de

ÎNDOIRE TABLĂ CNC

DIP International asigura și servicii de îndoire tablă CNC și acesta fiind un proces de precizie care necesită atât utilaje performante cât și profesionalism și competență din partea specialiștilor noștri.

Mașinile din parcul nostru tehnologic sunt moderne fiind caracterizate de productivitate și fiabilitate ridicate.

În cadrul DIP International asigurăm o gamă foarte diversificată de poansoane și matrițe, astfel încât orice tip de îndoire devine posibilă. Cu ajutorul controlerului CNC se pot defini biblioteci de matrițe și poansoane, care apoi se utilizează la definirea, verificarea și stocarea unor multitudini de programe, astfel încât timpul de pregătire a utilajului scade simțitor în avantajul creșterii productivității.

Iar prin echilibrarea electrohidraulică a traversei mobile reușim să executăm îndoiri extrem de precise, chiar și la lungimi mari. Alte detalii tehnice: Lungime maximă de îndoire: 3100 mm, Forța de presare: 220t

Mai jos puteți vedea niște exemple de produse și prelucrări realizate de către DIP International.

Dacă doriți să aflați mai multe sau să primiți mai multe informații despre procesele noastre de îndoire tablă și profile, vă rugam să completați formularul nostru de contact sau să trimiteți o solicitare de informații prin funcția noastră de WhatsApp.

× Cum vă putem ajuta?