Pentru mai multe informații și detalii despre servicii personalizate de debitare cu jet de apă, vă rugam să accesați pagina de

DEBITARE CU JET DE APĂ

La DIP International am învățat să controlăm forța apei, reușind astfel să oferim servicii de debitare cu jet de apă. Sub anumite aspecte putem spune că aceasta este o soluție tehnică inovatore creată pentru a obține finisaje de mare precizie pe aproape toate materialele posibile. Mașina noastră are un banc de lucru de 6400x3400mm și este echipată cu o axă de rotație și un cap inclinabil la 90 de grade. Chiar și metalele foarte rezistente pot fi gravate datorită tăierii cu apă și acest lucru permite o varietate considerabilă de soluții tehnice. La noi sunt folosite tehnologii de ultima generație, care permit debitarea materialelor de până la 200mm grosime, cu o precizie de 0.1mm pe contur.

Tocmai această flexibilitate ne permite să realizăm cu precizie extremă proiecte perfect adaptate la nevoile clientului, realizând o tăietură curată, evitând formarea imperfecțiunilor care apar la alte tipuri de prelucrare. Iar astfel se elimină rebuturile și se obțin și economii din punct de vedere economic. Tăierea cu jet de apă ne permite să prelucrăm și metale foarte subțiri, chiar și de câțiva milimetri grosime, pentru a crea un produs precis și perfect finisat.

În plus, debitarea cu jet de apă cu particule abrazive reprezintă unul dintre cele mai noi procedee de tăiere. Tăierea cu jet de apă este o tehnologie de debitare cu margini multiple, în cazul căruia tăierea este efectuată de jetul de apă de mare viteză, sau cu jetul de apă de mare viteză amestecat cu aditivi abrazivi, adică jet hidro abraziv. Tăierea cu jet de apă în principiu are două versiuni de bază: cea cu jet de apă unde se foloseşte puterea de eroziune a jetului de apă de mare viteză și respectiv cea cu jet hidroabraziv, unde jetul de apă este amestecat cu aditivi abrazivi, crescând astfel considerabil puterea de eroziune și tăiere.

DIP International poate executa debitări cu jet de apă pentru ornamente din piatră naturală sau material compozit, faianță, gresie, plastic, cauciuc, sticlă, dar și o plajă foarte largă de metale feroase și neferoase. Această flexibilitate ne-a permis realizarea unor produse remarcabile din sfera arhitecturii și a designului de interior, deoarece intarsiile în podea sau pereți pot fi realizate atât pentru proiecte rezidențiale, comerciale sau office. Aceste produse pot fi modele centrale, borduri, minimedalioane la dimensiunile si culorile agreate de client, iar ele pot să includă și debitarea pe contur a medalioanelor din stereotomie. De exemplu, acest tip de lucrări pot fi executate atât cu materialul clientului, cât și cu materialul ales din stocul nostru.

Alte tipuri de debitare pe care le putem oferi:

  • debitare aluminiu, debitare cupru, debitare bronz, debitare titan, debitare alamă;
  • debitare oțeluri aliate și debitare oțeluri nealiate, debitare oțeluri inoxidabile;
  • debitare granit, debitare travertin, debitare calcar, debitare marmură și alte tipuri de piatră naturală;
  • debitare materiale compozite, debitare grafit, debitare teflon; 
  • debitare sticlă, debitare fibră de sticlă, debitare textolit, debitare ceramică industrială;
  • debitare materiale plastice, debitare cauciuc, debitare PVC, debitare plexiglass, debitare nylon;
  • debitare lemn, debitare piele și alte materiale naturale;
  • Mașina noastră de debitare este extrem de performantă și poate fi programată să realizeze și tăieri foarte adânci, iar acest lucru ne permite să intervenim și pe anumite piese sau produse de nari dimensiuni. Iar procesul nostru tehnologic garantează un produs finit fără imperfecțiuni, cu decupaje perfecte. Mai jos puteți vedea niște exemple de produse și prelucrări realizate de către DIP International.

Dacă doriți să aflați mai multe sau să primiți mai multe informații despre procesele noastre cu jet de apă, vă rugam să completați formularul nostru de contact sau să trimiteți o solicitare de informații prin funcția noastră de WhatsApp.

× Cum vă putem ajuta?