Pentru mai multe informații și detalii despre servicii personalizate de ştanţare tablă CNC, vă rugam să accesați pagina de

ŞTANŢARE TABLĂ CNC

Prin dotarea cu utilaje de ultimă generaţie şi în domeniul ştanţării, DIP International a devenit un punct de referinţă în sectorul prelucrării şi al perforării CNC a tablei. Această tehnologie ne permite o gamă de servicii de prelucrare inovatoare pentru realizarea unor produse caracterizate de calitate şi fiabilitate. Iar mașinile noastre de perforare garantează performanță maximă în orice proiect, deoarece dispun de viteză de lucru și putere extraordinare pentru a oferi un impuls incredibil productivității Dvs.

Utilajele DIP International se pot adapta şi unor proiecte cu necesar mare de productivitate, deoarece sunt maşini de perforat de înaltă tehnologie și performanță. Un alt factor important este şi flexibilitate în exploatare. De exemplu, dimensiunea minimă a turelei verticale în zona de lucru permite prelucrarea tablelor ondulate sau abordarea unor grosimi de până la 4/6mm.

Nu în ultimul rând, toate uneltele maşinii noastre de ştanţat se rotesc (index automat) iar această capacitate de a roti orice sculă de la 0° la 360° reduce numărul de scule de încărcat precum și timpii de prelucrare. Deșeurile de tablă sunt reduse şi acestea la minimum, datorită posibilității complexe de curbare. Acest fapt este permis şi datorită poziției strategice a turelei verticale reuşind astfel să efectuăm procese de deformare mai complexe, datorită reducerii amprentei în zona de lucru.

Detalii tehnice:

  • Zonă de lucru mm 1500 x 3000
  • Câmp de lucru (cu repoziționare) mm 1500 x 6000
  • Forța de forfecare 30 t
  • Grosimea maximă mm 6
  • Viteza de deplasare simultană a axei mm/min 120
  • Frecvența maximă de perforare – pas 1 mm curse / min 950
  • Frecvența maximă de perforare – pas 25,4 mm curse / min 380

Dacă doriți să aflați mai multe sau să primiți mai multe informații despre procesele noastre de îndoire tablă și profile, vă rugam să completați formularul nostru de contact sau să trimiteți o solicitare de informații prin funcția noastră de WhatsApp.

× Cum vă putem ajuta?