Pentru mai multe informații și detalii despre servicii personalizate de prelucrări mecanice, vă rugam să accesați pagina de

PRELUCRĂRI MECANICE

Datorită versatilităţii mașinilor sale de prelucrări mecanice, DIP International poate aborda proiecte din diverse sectoare industriale, cum ar fi: domeniul aerospaţial, industria auto, industria extractivă de petrol şi gaze, construcţii navale, dar şi realizarea de ştanţe şi matriţe sau alte lucrări de mecanică generală.

Frezele noastre orizontale sunt de înaltă performanță şi îmbină calitatea, viteza de lucru şi flexibilitatea ergonomică pentru oferirea unor soluţii practic unice în acest sector. În plus, structura monolitică a montantului care integrează căruciorul de culisare longitudinală, oferă avantajul de a putea obține o morfologie deosebită.

Caracteristicile tehnice:

  • Longitudinal mm 6000
  • Cursă transversală mm 1500
  • Cursa verticală mm 2500
  • Pozitionare cap 0.01 grade
  • Masă cu sarcină utilă 15 t, cu rotire 306°.

Dacă doriți să aflați mai multe sau să primiți mai multe informații despre procesele noastre de îndoire tablă și profile, vă rugam să completați formularul nostru de contact sau să trimiteți o solicitare de informații prin funcția noastră de WhatsApp.

× Cum vă putem ajuta?