DESPRE-NOI

SCOPUL SI OBIECTUL DE ACTIVITATE

  • Servicii de consultanta
  • Servicii de proiectare,
  • Instalare
  • Modernizare structuri metalice
  • Confectionarea si montare de spatii de depozitare;
  • Confectionare si asamblare confectii metalice

Avantaje

  • Utilizam echipamente de ultima generatie si de inalta calitate cu fiabilitate mare produse de firme de prestigiu
  • Utilizam forta de munca calificata

INFORMATII   PRIVIND ASIGURAREA CU PERSONAL TEHNIC DE SPECIALITATE

Societatea si-a început activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de încredere care sa o recomande pentru noi colaborari.

Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor în continua schimbare ale clientilor si, în general, ale pietei serviciilor din domeniul lucrarilor de structuri metalice, hale, containere, imprejmuiri, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi. Acest lucru a fost posibil în conditiile în care managementul firmei a înteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale functionarii proceselor este capabilitatea personalului si ca trebuie sa întreprinda actiuni care sa garanteze permanenta ei concordanta cu cerintele.

S.C. DIP INTERNATIONAL SRL este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin servicii si lucrari in domeniul structurilor si confectiilor metalice.

PERSONAL TEHNIC DE SPECIALITATE

Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Dispunem in cadrul firmei, la departamentul de proiectare si executie lucrari, de personal specializat si cu experienta in domeniu.DIP INTERNATIONAL dispune de un personal competent si cu experienta in diverse arii de activitate, lucrând impreuna pentru a executa servicii de calitate.

Echipa DIP INTERNATIONAL, prin experienta acumulata in cei peste 9 ani de activitate, asigura promptitudine si asistenta tehnica specializata datorita personalului tehnic specializat.

RECOMANDARE:

Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al constructiei metalice si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a acestora.

CERTIFICARI

certif